Honda Jazz

Grootse oplossingen voor de kleine uitdagingen van het leven
De nieuwe Honda Jazz maakt indruk. Het unieke en intelligente ruimteconcept is nu nog flexibeler. Eén druk op de knop of  Cheap NFL jeserys for sale http://www.cheapjerseykings.com/.This is best cheap NFL jerseys store online. het omhoogtrekken van een hendel is genoeg om de ruimte volledig anders in te delen. Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant is verfijnd. De vernieuwde bumper ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er samen met de nieuwe banden met weinig rolweerstand voor dat de Jazz nu nog zuiniger rijdt.
Ruimte

Dankzij de intelligente 'Magic Seats' is de laadruimte in een handomdraai naar wens aan te passen. Daardoor is de Honda Jazz ruim van binnen en compact van buiten.
Dynamiek

Natuurlijk bezit ook de nieuwe Honda Jazz ultramoderne technologie met als doel: meer vermogen bij minder verbruik. Hierdoor staat de Jazz garant voor grote prestaties, absolute zuinigheid en een lage uitstoot van CO2.
Comfort

De Honda Jazz barst van de goede idee├źn en slimme details. Zij maken elke rit aangenaam.
Veiligheid

Uitgebreide veiligheid alleen iets voor grote auto's? De nieuwe Jazz doet op dit gebied niet onder voor zijn grotere broers. De modernste technieken bieden standaard optimale bescherming.